Részletekben a lényeg

Részletekben a lényeg

Labirintusban

2018. november 05. - palakat

Úgy vettük észre, itt Portóban kevesebb a játszótér, mint Lisszabonban. Szóval, itt sokkal célirányosabban kell menni, ha játszóterezni akarunk, nem feltétlenül botlunk játszótérbe rövid úton. Egyébként itt is sok park van, meg terecske és itt is minden tér, minden park nagyon szépen rendben van tartva. Ha nincs is játszótér, biztosan van valami más érdekes, amit meg lehet nézegetni, amiről lehet mesélni, vagy ahol szimplán csak szaladgálni élvezet.

Ma a Parque de Sao Roque-ba tévedtünk, ami egy köpésre van az FC Porto stadionjától és eléggé el van rejtve, hatalmas kőkerítéssel, házakkal körbevéve. Elég bizalmatlanok voltunk a külseje alapján, de kellemeset csalódtunk. Hatalmas, zegzugos a park, óriási eukaliptusz fák nőnek benne, dobálják le a háncsaikat és illatos terméseiket. Nem sokkal a bejárat után bekeveredtünk egy labirintusba.

img_0777.JPG

Kifelé a kisasszony mutatta az utat. Elsőre kitalált, egy zsákutcába sem futottunk bele. Lehet, hogy előző életében Krétán lakott.

20181105_104736.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://reszletekbenalenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr4114355087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohumil stejskal 2018.11.06. 22:46:38

Azért talált ki a kisgyerek olyan könnyen a labirintusból, mert az apja egy képzett túravezető. Már az igazi apja... :)))

palakat 2018.11.09. 14:24:15

Így van! :-))))) Aranyplakettes túravezető, duplán
süti beállítások módosítása