Részletekben a lényeg

Részletekben a lényeg

A tél veszteségei

2019. március 05. - palakat

Nyílnak már a hóvirágok és az ibolyák, csicseregnek a madarak, lassan véget ér a tél. De a téli hónapok persze nem múlnak el nyomtalanul. Lemerítik az emberek energia- és vitamintartalékait, és nem mellesleg a ruhatárakon is apasztanak egy kicsit. Hiába, a hidegben sok a cucc, nem lehet mindenre odafigyelni. Télen bizony jó néhány elhagyott holmival lehetett találkozni az utcákat járva.

Legfőképpen természetesen sapkákkal :20190305_135355.jpgÉs párjukat elhagyó kesztyűkkel:20190305_135511.jpgNémelyiket talán megtalálta a tulajdonosa, mert a járókelők mindegyiket gondosan, jól látható helyre tették. Ha pedig az eredeti tulajdonos nem is, valaki más biztosan hazavitte, vagy kukába kerültek, mert pár napon belül már egyik sem volt ott, ahol láttuk. Mindenesetre csak remélni tudjuk, hogy senki sem kapott ki nagyon otthon az elhagyott ruhadarab miatt!!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszletekbenalenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr1714669589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása